Select Page

YABS (Young Aces by Sylog) är dotterbolag till Sylog Sverige AB och grundades 2014. YABS affärsidé är att samla Sveriges bästa unga ingenjörer och tillsammans utveckla framtidens teknik och IT-konsulter. Hos oss får din karriär en rivstart och du kommer få stora möjligheter att utvecklas. Om du antar utmaningen!

Vi är idag över 50 konsulter som hjälper våra världsledande kunder antingen i deras lokaler i Stockholm eller från några av våra kontor i Liljeholmen och Kista. 

KULTUREN 

Vi är ett företag som sätter medarbetarna först. Du få glädjen att träffa många nya vänner på våra kvällsaktiviteter och konferenser och du har möjligheten till utveckling inom många olika tekniska kompetensområden. Så länge du är målmedvetenhet ger vi dig möjlighet att utvecklas snabbt och nå nya höjder. Då ger vi dig inte bara frihet att välja hur din arbetsdag, utan hur hela din karriär ska se ut och i förlängningen ditt liv. 

Företagets styrka är vår fina gemenskap, sammanhållning och vår strävan att utvecklas. Vi har en öppen och platt organisation och våra konsulter är med och skapar det företag vi driver. 

VÅR VISION

Vår vision är att vara våra kunders självklara val av samarbetspartner och Sveriges bästa arbetsgivare för unga konsulter inom IT, produkt- och systemutveckling.

Vår vision är också att hjälpa alla unga ingenjörer till att få en bra start på sin karriär och ständigt utvecklas, därför är personlig utveckling viktigt hos oss. Varje anställd coachas i personlig utveckling genom kontinuerliga uppföljningar och utbildningar. Vår ambition är att utveckla våra konsulter till att maxa sin potential.

JOBBA HOS OSS

YABS är ett lösningsorienterat företag som tillgodoser våra kunders behov av utveckling, test och integration av programvara och IT-lösningar. Vi hjälper flera av Sveriges mest framgångsrika bolag inom telekom, försvar, transport, fordon, utbildning, medicinteknik, bank och spel. Vi räds inte en utmaning och inget projekt är för litet eller stort. Karriärmöjligheter inom koncernen är också stora. Som senior utvecklare kan du alltid stanna kvar i YABS/Sylog familjen genom att fortsätta karriären inom Sylogkoncernen. Vår ambition är att fortsätta växa med hög kvalitet och behålla känslan av det familjära bolaget, därför anställer vi personer med rätt attityd och rätt driv.

Om du berättar för oss vad du kan och brinner för, så ska vi göra vårt yttersta för att hitta riktigt bra utvecklingsmöjligheter för dig! Sök något av våra jobb eller hör av dig så tar vi en kopp kaffe och tar det därifrån.

WAY

Women at Yabs startades 2017 och är till för de kvinnliga kollegorna på Yabs. De träffas flera gånger under året och diskuterar problem eller funderingar och stöttar varandra i sitt arbete. Det är blivit ett forum där de får chansen att skapa engagemang inom jämställdhet på företaget och utöka det kvinnliga nätverket. De jobbar också mot att skapa ett mentorskap mot de kvinnliga IT-studenterna. Följ @womenyabs på instagram, där kommer det publiceras när de håller i något event eller liknande.